rendező programok nevezés támogatók galéria
nevezési lap | versenykiírás | EB jelentkezettek | OB jelentkezettek   
Ha itt kitöltöd és elküldöd a nevezési lapod, a helyszínen megkapod
kinyomtatva, csak alá kell írnod.
  NEVEZÉSI LAP Rajtszám:
nincs rajtszám:
  Kategória:
I. osztály 2T -125, 4T -250 2T +250 4T +250 Old boy
II. osztály AM 2T -125, 4T -250 AM 2T +250 AM 4T +250
  Versenyző adatai:
 Vezetéknév:    Keresztnév:  Licenc szám:
 ir.szám:  város:  utca, házszám:
Ország:
 *e-mail:    *GSM telefonszám (SMS-hez):
  Egyesület:
 neve: *licenc szám:
  Motor:
 gyártmány:    típus:   ütem:
2T 4T
 hengerűrtartalom: ccm    alvázszám:  
 motorszám:    rendszám:  
Tudomásul veszem, hogy külön engedély nélkül a pálya útvonalán
csak a versenyidőtartama alatt motorozhatok és az alábbi feltételeket elfogadom!
A *-gal jelölt adatokat nem kötelező megadni!
Résztvevők kötelezettségei és a felelősségi jogról történő lemondás
A./ Kötelezettségek
Minden résztvevő versenyző szerelő segítő saját felelősségre vesz részt a rendezvényen. Polgári vagy büntetőjogi felelősséggel tartoznak minden olyan kárért, amelyet maguk vagy a járművük okozott. E felelősség alól a rendezvény versenykiírása sem adhat felmentést. Amennyiben a versenyző maga nem tulajdonosa a rendezvényen használt versenyjárműnek felmenti a felelősség alól mindazon személyeket, akik az alábbi b. pontban vannak felsorolva, minden a versenyjármű tulajdonosa által támasztott követelés alól, illetve a nevezési ív aláírásával nyilatkozik arról, hogy a versenyjármű tulajdonosa a fentiek szerinti minden jogáról lemondott.
B./ Felelősségi jogról történő lemondás
Jelen nevezési ív aláírásával minden résztvevő minden résztvevő lemond azon jogáról, hogy bármely a rendezvény során elszenvedett baleset vagy egyéb káresemény kapcsán jogi vagy egyéb úton eljárjon az alábbiakban felsoroltakkal szemben:
FIM, UEM, MAMS illetve ezen szervezetek tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai - MAMS tagok és ezek alszervezetei - rendező/promoter illetve ezek képviselői, segítői, alkalmazottai - azon ingatlan vagy az ingatlanon lévő létesítmények, műtárgyak stb. tulajdonosai, amelyen a versenypálya található, illetve a versenypálya tulajdonosai, tagjai, alkalmazottai, képviselői, segítői - résztvevők és kísérőik - hatóságok, sportszakmai személyzet és bármely olyan természetes vagy jogi személy, aki a rendezvénnyel kapcsolatban áll
Jelen szerződés hatályba lép a nevezési ív rendezőnek történt átadásával.
Aláíró aláírásával hitelesíti a fenti korlátozásokat és nyilatkozatokat. Amennyiben személyi sérülés következik be, vagy a versenyző egészségi állapotában olyan változás áll be, amely kérdésessé teszi a további részvételét, az aláíró felmenti az ellátását biztosító orvosokat titoktartási kötelezettségeik alól, a MAMS illetve a rendezvény hivatalos személyei, szervei (versenyfőorvos, versenyigazgató, felügyelők) felé.
kiemelt támogatók rendező: Namoto